1987 John Deere machines en werktuigen te koop

Sinds de oprichting in 1837 is er bij John Deere ongelofelijk veel veranderd, wat begon met het maken van een ploeg en later de succesvolle uitvinding van de stalen zelfreinigende ploeg is nu een wereldspeler van formaat.


Het aanpassingsvermogen qua innovatie, en het vermogen vele veranderdingen/verbeteringen door te voeren in haar producten en service, maakt John Deere voor iedere agrariër een partij die een high-end product levert, of je nu gebruikt of nieuw materieel zoekt.


Voor een ieder die ploegt, zaait en oogst. Voor een ieder die land transformeert en verreikt. Voor een ieder die de wereld voedt. John Deere heeft voor een ieder de machine die daarbij helpt.


Naast nieuwe John Deere machines is er wereldwijd een groot arsenaal aan gebruikte John Deere machines te koop. Kijken we naar de wereld van nieuw en gebuikt agrarisch materiaal dan zijn voor John Deere zes (zoals zij het noemen) Key Areas van belang: Amerika, Europa, Brazilië, Rusland, India en China. Het grootste gedeelte van het voedsel voor de wereld bevolking komt uit deze gebieden.


Je kunt je voorstellen dat de oogstmachines, neem bijvoorbeeld een John Deere combine in bepaalde gebieden groter zijn dan in andere. Een John Deere tractor op de reusachtige oppervlakten van Rusland kan wat meer PK’s gebruiken dan de tractor die in de polder rijdt.


Hier in Nederland is de John Deere 6210R al jaren een van de paradepaardjes en komt in alle lijsten zowel die van nieuwe tractoren als die van gebruikte tractoren in de top vijf voor.


Wanneer we kijken naar het meest en best verkochte John Deere model dan komen we uit bij de legendarische John Deere 4020. Ruim 10 jaar lang geproduceerd en wereldwijd ruim 180.000 stuks verkocht. Dit mag je wanneer je nu naar de oldtimer tractoren kijkt wel een echte klassieker noemen.


Natuurlijk niet meer te vergelijken met de nieuwste range aan tractoren die John Deere momenteel produceert, maar toch, het blijft een John Deere beleving. Zoek je een gebruikte of nieuw John Deere dan is er keuze te over. Van groot tot klein van tractor, combine, maaier, schudder je kunt het zo gek niet bedenken of deze producent uit Moline, Amerika levert het.


Doet de mogelijkheid zich voor bezoek dan het hoofdkantoor van John Deere, een prachtig onder prijzen bedolven architectonisch gebouw waar de geschiedenis en het heden in elkaar overlopen. En sorry al het gebruikte materiaal dat er tentoongesteld staat is niet te koop. Over het nieuwe materiaal valt wel te onderhandelen.

Sorteren

Verfijn op

Euro
Euro
Uren
Uren
MeerMinder Collapse indicator
TOP