×

Case 221F

2269332 71 x gezien 25 jul '20

Kenmerken

Categorie Wielladers
Soort Wiellader
Merk Case
Type / Model 221F
Staat Gebruikt
Vraagprijs Prijs op aanvraag
Bouwjaar 2019
Brandstofsoort Diesel
Bedrijfsuren 450
Vermogen 55 kW (75 PK)
Ledig gewicht 5.600 kg
Afmetingen (LxBxH) 500 x 188 x 275 cm
Motor type FPT (Fiat Powertrain Technologie) 4 cilinder TIER 4
Serienummer 01422
Opties 40 km/u, Cabine met kachel, Dichte Bak, Extra functie proportioneel, Hefvering / Armdemping, Hydraulische snelwissel, Led Werkverlichting, Palletbord, Radio, Verkeersverlichting, Zwaailamp

Omschrijving

Opties
Geleverd met: Zwaailamp
Rijwerk
Afmeting: 460/70R24 IND
Conditie: 90 %

Dankzij de extra grote wielen behaald deze shovel een maximale rijsnelheid van 40km/uur en heeft deze een extra hoge bodemvrijheid.
Op de foto's zijn de palletvorken rechtstreeks aan de giek gemonteerd. Bij deze machine hoort echter ook nog het standaard snelwisselframe waar het palletbord ook weer aan kan en kunt wisselen van aanbouwdelen.


Verkooyen Machines
Verkooyen Machines is uw specialist in grondverzetmachines. We leveren een ruim assortiment nieuwe en tweedehandse minigravers, wielladers en andere machines uit de grondverzetbranche. Daarnaast leveren we ook diverse aanbouwdelen zoals sloop-sorteerknijpers, sloophamers en grondboren. Door altijd een aanbod van meer dan 150 machines op voorraad te hebben is de kans groot dat er ook een machine voor u tussen staat!

We zijn leverancier van vele toonaangevende merken zoals Kubota, Giant, Bomag, Norcar en Hamevac. Daarnaast zijn we dealer van aanbouwdelen van Cangini, Kinshofer, Epiroc, Heuss en Zijtveld.

Natuurlijk kunt u ook een graafmachine of minigraver huren bij Verkooyen Verhuur. Bij Verkooyen huurt u een minigraver, mobiele graafmachine of aanbouwdeel voor al uw werkzaamheden. Ideaal wanneer u een machine slechts voor beperkte tijd nodig heeft. Daarnaast is Verkooyen Machines het adres voor het onderhoud, keuringen en eventueel reparaties aan uw minigraver of mini-shovel.

Verkooyen machines BV
De Hoefse Weg 1
5512CH  Vessem
Nederland