Zetor Utilix

280 x gezien 12 jun '19

Kenmerken

Categorie Tractoren
Soort Tractor
Merk Zetor
Type / Model Utilix
Staat Nieuw
Verkoopprijs €25.900 excl.
Vermogen in kW 36.79 kW

Omschrijving

De Zetor Utilix is een compacte tractor welke is uitgevoerd met een krachtige en zuinige motor, in combinatie met een optimaal eigen gewicht van de tractor maximaal presteert onder alle omstandigheden.

De Zetor Utilix is verkrijgbaar in twee modellen met 43 en 49 PK motoren. 4 cilinder VAN CATTERPILLAR?PERKINS watergekoelde diesel motoren welke voldoen aan de laatste emissie eisen

Groot uithoudingsvermogen en een lange levensduur
De Zetor Utilix beschikt over een traploze hydrostaat met 3 groepen. Dit resulteert in een eenvoudige bediening van de tractor. Hydrostaat transmissie met 3 groepen voor comfortabel en eenvoudig gebruik.

Categorie 1 hefinrichting met een hefcapaciteit van 1.503 Kg en 2 dubbelwerkende hydrauliek ventielen.

Ergonomisch en comfortabel
De cabine is ruim, gebruiksvriendelijke en ergonomisch ingedeeld. Deze is standaard uitgerust met airco, een overzichtelijk dashboard, comfortabele bestuurdersstoel en verstelbaar stuur.
Het bedieningspaneel voor de werklampen en ruitenwissers bevindt zich aan de rechterkant. Overzichtelijk digitaal dashboard met toerenteller en alle nuttige informatie over de tractor en eventuele machines/toebehoren. De joystick voor voorladerbedieing is af fabriek geplaatst.

HEM Groep

Adres & contactgegevens

Radewijerweg 15 7791RJ Radewijk Nederland
+31 6 5342...  Toon nummer Bekijk alle advertenties