Iseki Sial 23 4wd / Voorlader / 1032 Draaiuren tractor

28 x gezien 13 Feb '18

Kenmerken

Categorie Tractoren
Soort Tractor
Merk Iseki
Type Sial 23 4wd / Voorlader / 1032 Draaiuren
Staat Gebruikt
Vraagprijs €8.250 excl.

Omschrijving

VM-Service --- 'S LANDS GROOTSTE IN KLEINE TRACTOREN! ---Met de stuurbekrachteging en voorlader een heerlijke combinatie!

Unieke trekker / voorlader combinatie met maar 1032 draaiuren. O.a. uniek door de vormgeving (het uiterlijk) van deze combinatie, modern design met een subtiel en doordacht ontworpen frontlader. Snelwisselsysteem zodat de gehele voorlader snel en eenvoudig af- en aangekoppeld kan worden. De Iseki Sial 23 4wd heeft een drie cilinder dieselmotor met een vermogen van maar liefst 28 Pk! Uniek in deze pk klasse is dat de trekker buitenwerks maar 115 cm breed is. De trekker is verder uitgerust met o.a. Veiligheidsbeugel, Stuurbekrachtiging, Zijschakeling (zorgt voor een ruime opstap en ergonomische bediening), Joystickbediening van de voorlader (met een handle zijn alle functies te bedienen), Hef, Aftakas, Helemaal compleet.

Algehele servicebeurt, staat klaar voor gebruik.

Word geleverd met garantie

Kom gerust eens langs bij ons voor een testritje en overtuig jezelf van deze supertrekker - Swifterbant, Flevoland (A6 locatie)Videolink: https://www.youtube.com/watch?v=KOJ_CXRjeWM

Websitelink: https://www.minitrekkers.nl/iseki-sial23-4wd-12218/

www.minitrekkers.nl

VM service

Adres & contactgegevens

De maalstroom 3 8255RN Swifterband Nederland