×

Kymco MXU300 T3B ATV quad

2777260 40 x gezien 22 jul '21

Kenmerken

Categorie Quads & ATVs
Soort Quad
Merk Kymco
Type / Model MXU300 T3B
Staat Nieuw
Vraagprijs Prijs op aanvraag
Bouwjaar 2021
Kenteken Niet geregistreerd

Omschrijving

Te koop nieuwe Kymco MXU 300 T3B landbouw quad uit voorraad leverbaar!

De MXU 300 T3b, de verkooptopper onder de globetrotters, is terug van weggeweest, in een nieuwe editie die gehomologeerd is als “trekker” cq. landbouwvoertuig. En hij is niet alleen verkrijgbaar voor een onklopbare prijs, professionele gebruikers kunnen ook nog eens de btw terugvorderen.

Deze MXU is uitgerust met een continu variabele, automatische transmissie en een blokkeersysteem voor de differentieel vooraan, zodat u de lier vooraan kunt gebruiken. Hij heeft een een-cilindermotor van 270 cc (viertakt) met injectie en vloeistofkoeling. De quad leent zich voor land- of bosbouwers die kleine karweitjes moeten uitvoeren of snel naar hun percelen moeten. Elke dag opnieuw staat hij klaar om u naar uw bestemming te brengen.

Deze quad neemt de esthetische normen van het onmisbare MXU-gamma over. De stevige en beschermende carrosserie wordt standaard aangevuld met een bagagedrager voor- en achteraan. Bovendien is de quad, eveneens standaard, uitgerust met een lier vooraan en een koppelingskogel zodat uw aanhangwagens en andere uitrustingen kunt slepen. Het begeerde en praktische design wordt aangevuld met een verfijnde afwerking en is bovendien makkelijk te onderhouden. De krachtige lampen voor- en achteraan geven u bovendien het licht dat u ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat bij uw werk nodig hebt.

Ondanks zijn aantrekkelijke prijs ontbreekt het deze MXU T3b niet bepaald aan uitrusting. Hij is een van de favorieten van de categorie, onder meer doordat het zadel zo comfortabel zit. Deze MXU 300 T3b, dé bondgenoot van de land- en bosbouwer, is de waardige vertegenwoordiger van de MXU-productgroep en een van de favoriete bedrijfsvoertuigen voor professionals.

voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

van Vijfeijken mechanisatie

van Vijfeijken mechanisatie
wilhelminastraat 22b
5738AE  Mariahout
Nederland