×

Ehrle KD940 Premium

2645385 13 x gezien 01 apr '21

Kenmerken

Categorie Werkplaats & Toebehoren
Soort Koud/Warmwaterreiniger
Type / Model Ehrle KD940 Premium
Staat Nieuw
Verkoopprijs €1.295 excl.
Bouwjaar 2021
Type Hogedrukspuit
Constructiejaar 2021
Kleur Rood
Toepassingsgebieden Reiniging, bouw, bosbouw, tuinbouw en veeteelt
Toepassingsmateriaal Water
Afmetingen (LxBxH) 83 x 48 x 95 cm
Algemene staat zeer goed
Technische staat zeer goed
Optische staat zeer goed
Serienummer 011110011 79181

Omschrijving

Hierbij bieden wij een nieuwe Ehrle KD940 Premium aan. Erle is het A-merk voor professioneel gebruik. Ehrle staat sinds jaar en dag te boek als specialist in professionele hogedruktechniek. Het grote verschil met andere aanbieders schuilt in het feit dat het merk zich met een erg breed portfolio van mobiele, stationaire toestellen en professionele wasstraten voor zowel koud- als warmwatertoepassingen vooral in een professionele omgeving beweegt.

In die industriële context is betrouwbaarheid van de werkmiddelen - met gangbare werktijden van 12 tot 16 uur per dag - essentieel, iets waar Ehrle met de keuze voor componenten van een industriële kwaliteit nadrukkelijk bij zweert.

De KD940-Premium is onder andere uitgerust met:

► Slanghaspel
► 15m HD-slang DN08 - 315bar
► Pistool met draaikoppeling
► Lans 900mm met nozzlebescherming
► Inox vlakstraal nozzle 25°
► Lans 900mm met vuilfrees
► 17l watervoorraadtank
► Scheiding met het waternet
► Toevoer detergent in HD straal en dosering

Robuust, rotatiegegoten, zelfdragend chassis, schokbestendige behuizing uit ABS, drievoudige zuigerpomp met messing pompkop, hoogperformante keramische zuigers, inox kleppen, lekkage retour, start-stop systeem met vertraagde uitschake- ling, totale uitschakeling na 20 min, drukregelaar voor traploos aanpasbare druk en debiet, 2 grote wielen en rubber stop voor alle terreinen, stockagemogelijkheid voor toebehoren, robuuste aan-uit draaiknop, 5m snoer met stekker, afneembare ergonomische duwbeugel.

Door een uitgekiende bouwwijze vallen componenten – indien nodig – eenvoudig te vervangen, om zo de investering nòg beter te laten lonen, en tegengewicht te bieden aan de wegwerpmaatschappij.

Graag willen we u kennis laten maken met de Erhle KD940 Premium, informeer naar de mogelijkheden! U bent van harte welkom voor een bezichtiging, de koffie staat klaar! Het is verstandig om voor een bezichtiging te bellen over de beschikbaarheid van de machine.

Greve Werkvoertuigen
Hanzeweg 2
7591BK  Denekamp
Nederland