TOPACTIE! 5 GEO Grondfrees 150cm.

19 x gezien 09 Apr '19

Kenmerken

Categorie Tuin, Park & Bosbouw
Soort Grondbewerking
Type / Model TOPACTIE! 5 GEO Grondfrees 150cm.
Staat Gebruikt
Verkoopprijs €1.495 excl.
Bouwjaar 2019

Omschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ÉCHT KOOPJE?

Deze GEO grondfrees is voorzien van een zeer robuuste constructie en daardoor erg geschikt voor het zwaardere werk op de akker of in de tuin. De ronddraaiende wals heeft wel 6 messen per flens, hierdoor is het scheuren en onderwerken van de bovenlaag erg eenvoudig. De instelbare werkdiepte van de GEO freesmachine gaat tot wel 15 cm en kan middels de verstelbare glijsloffen in hoogte ingesteld worden.
U kunt tot en met dinsdag 30-04-2019 18:00 uur inschrijven op deze actie door een bestelling op onze website te plaatsen via bijgaande link.

AgriProf Quality Equipment is gespecialiseerd in de verkoop van miniwerktuigen vanuit Friesland. Hiervoor hebben wij een hechte partnerschap met ons TOPmerk GEO Agri uit Italië. Alle machines worden naar Italiaanse standaard ontworpen en geproduceerd, hierdoor bent u als gebruiker verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine welke u vele jaren met veel plezier zult gaan gebruiken.

GEO Italië ontwerpt en ontwikkeld sinds 2007 hoogwaardige agrarische machines tegen een gunstige prijs. De doelstelling van de onderneming is “ to produce agricultural machinery in Europe with competitive prices and excellent quality”.
Deze doelstelling heeft voor GEO de afgelopen jaren bijgedragen aan een sterke groei trouwe klanten binnen Italië en ver daarbuiten. In het 12.000m² grote magazijn in Castagnole delle Lanze is een zeer grote voorraad aanwezig waardoor snelle levertijden eenvoudig haalbaar zijn en onderdelen vlot per koerier verzonden kunnen worden. Hiermee is GEO als producent reeds vele jaren een begrip in de agrarische markt in Europa waar 90% van de productie voor export binnen Europa bestemd is en 10% voor de thuismarkt Italië.
Ondanks het grote succes blijft men steeds scherp op kwalitatieve verbeteringen en uitbreiding van het assortiment waar het gebruiksgemak van de machine centraal staat.

AgriProf

Adres & contactgegevens

Overburen 23 8396LP Peperga Nederland
+31 6 5464...  Toon nummer Bekijk alle advertenties
http://www.agriprof.eu